Laden...

De directie:

Directeur:
Agnes Coolen

Adj. Directeur / Intern Begeleider:
Ellen Meeuwissen

Het Team

Goed onderwijs vraagt een goed team. Wij gaan op een positieve, open, respectvolle en eerlijke manier met elkaar om, waarbij we elkaar zoveel mogelijk proberen te ondersteunen, aan te vullen en te stimuleren. Wij werken continu en stapje voor stapje aan de bevordering van onze deskundigheid als leerkrachten, waarbij samen leren en werken voorop staan.

Het huidige team van OBS De Start is een goede mix van ervaring, deskundigheid en jeugdig enthousiasme. Ons team bestaat uit:

groep 1/2/3/4:
Femke Verdonk en Yvon Jansen
groep 5/6/7/8:
Mariëlle van Beek en Anja Hesselberth

Onderwijsondersteuner in beide groepenHenriëtte van den Hout
Ellen van de Gouw
Vertrouwenspersoon Mariëlle van Beek

Yvonne Schreuder

(www.obsdetouwladder.nl en
www.obsdestart.nl )

Het schoonhouden van ons schoolgebouw gebeurt door Marta, een medewerkster van de firma Bleijenberg.

Team stelt zich voor:

foto Agnes.jpg

Ik ben Agnes Coolen

De directeur van OBS de Touwladder en OBS de Start. Ik neem graag even de tijd om me  via deze weg aan u voor te stellen.

Thuis ben ik moeder van twee kinderen. Mijn “mannekes” zijn inmiddels al volwassen maar ik geniet nog elke dag van hen. Mijn grootste hobby is “juffen” zoals mijn jongens dat noemen. Ik vind het heerlijk om met de ontwikkeling van kinderen bezig te zijn. Ook het regelen en organiseren zit in mijn bloed, vandaar dat ik het werken in het management ook zo fijn vind. Dat is voor mij het beste uit twee werelden.  Buiten school houd ik mij bezig met lezen, wandelen, muziek en creatieve dingen.  Zo zit ik graag te knutselen maar ook lekker kokkerellen is aan mij wel toevertrouwd.

U heeft mij vast al eens op school rond zien lopen. Dat kan, want ik vind het van belang om zichtbaar te zijn voor iedereen. Ik hoop dat u niet bij de poort blijft staan met uw vragen of zorgen. Ik kan alleen een antwoord geven als ik weet waar u vragen over heeft. Mijn deur staat altijd voor u open!

ellen.JPG

Ik ben Ellen Meeuwissen-Aarssen

Al jaren ben ik met veel plezier werkzaam op OBS de Touwladder. Na jaren groepsleerkracht te zijn geweest, ben ik nu adjunct-directeur en internbegeleider, op zowel OBS de Touwladder als op onze nevenvestiging OBS de Start in De Moer. Mijn dag begint iedere keer weer goed als ik 's morgens op de speelplaats sta en de leerlingen en ouders mag begroeten. Ik hoop hier nog lang van te kunnen genieten op OBS de Start en OBS De Touwladder!

femke1kopie.jpg

Mijn naam is Femke Verdonk.

Ik heb samen met juf Yvon groep 1-2-3-4. Het is alweer 20 jaar geleden dat ik mijn eerste groep had op OBS de Touwladder. Dit is nu mijn 2de jaar met een nieuwe uitdaging op OBS de Start.  Daarvoor heb ik verschillende andere groepen gehad zoals groep 5, 6 en 3. Elke dag is anders omdat de kinderen zo lekker spontaan zijn in hun doen en denken. Ik kan erg genieten van die enthousiaste snoetjes van de kinderen als ze de klas binnen komen lopen. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en wil daar graag een bijdrage aan kunnen leveren door een gezellige sfeer in de klas te creëren. We werken met de kinderen aan allerlei projecten, de lessen staan dan in het teken van een speciaal thema. Buiten de klas zit ik nog in allerlei werkgroepen samen met collega's en ouders van de oudervereniging. We verzinnen met deze werkgroepen steeds weer gezellige en leerzame activiteiten.
yvon.JPG
Ik ben Yvon Jansen

Een van de juffen van groep 1/2 & 3 van OBS de Start.  Graag stel ik mij even voor. Ik ben getrouwd met Guus en samen hebben wij drie kinderen. Ik ben woonachtig in Loon op Zand en in mijn vrije tijd, sla ik graag een balletje op de tennisbaan en ben ik  lid van een zaalvoetbalteam.  Naast deze sporten vind ik het ook heerlijk om een spannend boek te lezen.  Als juffrouw wil ik het beste uit ieder kind halen. Ik vind het dan ook belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt zodat het kind zich optimaal kan ontwikkelen.  Dit ben ik in vogelvlucht.
Afbeeldingsresultaat voor marielle van beek
Mijn naam is Mariëlle van Beek

Sinds 2002 geef ik met veel plezier les aan de kinderen op basisschool De Touwladder. Ik heb verschillende groepen gehad. Groep 8, groep 6 en groep 3. Nu werk ik bij OBS de Start in de Moer, waar ik groep 5-6-7-8 heb. Naast mijn werk als leerkracht ben ik moeder van 3 kinderen en getrouwd met Bas van Beek.
henriette.JPG
Mijn naam is Henriëtte van den Hout.

Ik ondersteun groep 1-2, 3, 4 en de groep 5, 6, 7, 8 van OBS de Start en waar mogelijk, mijn collega's.
Ellen2.jpg

Mijn naam is Ellen van de Gouw.

Ik ben een van de onderwijsassistentes op OBS de Start. Ik woon in Kaatsheuvel met mijn man en twee dochters (2013 en 2016). Na het behalen van de universitaire bachelor Psychologie, heb ik de Master SEN: Remedial Teacher afgerond. Ik ben tien jaar werkzaam geweest in de particuliere leerlingbegeleiding in verschillende functies (bijlesdocent, huiswerkbegeleider, management) en ben nu erg blij dat ik een nieuwe uitdaging aan mag gaan op De Touwladder en De Start! Ik heb er veel zin in en hoop dat de kinderen veel van mij gaan leren, en dat ik ook van hen mag gaan leren!

anja.jpg

Mijn naam is Anja Hesselberth.

Ik werk al vele jaren op de Touwladder en ik heb het na al die jaren nog prima naar mijn zin. Dit jaar ga ik op de woensdag ook naar OBS de Start in groep 5-6-7-8. Buiten lesgeven zit ik ook in de MR. Thuis heb ik twee jongens, Tom en Job, die ook allebei op de Touwladder hebben gezeten. Lesgeven vind ik nog steeds inspirerend en uitdagend en daarom ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk.