Laden...

Algemeen

OBS de Start is een openbare school, gevestigd in een sfeervol en markant gebouw in de dorpskern van De Moer.

Onze school is een dorpsschool met ongeveer 25 leerlingen, verdeeld over 2 groepen/lokalen en 4 medewerkers: 2 groepsleerkrachten en 2 onderwijsondersteuners.

Schoolgids:

Klik hier voor de Schoolgids 2019-2020

OBS de Start is een nevenvestiging van OBS de Touwladder in Kaatsheuvel. OBS de Touwladder en OBS de Start vallen onder het bestuur van de Stichting BRAVOO.

Wij streven er op OBS de Start naar, dat leerlingen verantwoord, goed en eigentijds onderwijs genieten. De  kernwaarden van OBS de Start en OBS de Touwladder zijn:

Welbevinden, structuur, nieuwsgierigheid, vertrouwen, betrokkenheid.

Deze kernwaarden dragen wij uit en vormen de basis van waaruit we ons onderwijs geven en omgaan met elkaar.Wij zijn een school waar alle leerlingen zich welkom voelen ongeacht geloof of etniciteit, waar zowel de cognitieve ontwikkeling, de sociaal– emotionele ontwikkeling als de creatief– expressieve ontwikkeling worden geïnspireerd en bevorderd.

"Onderzoek wie je bent, ontwikkel je talent".

Kernwaarden%202019.png