Teamsamenstelling

De directie:

Directeur:
Agnes Coolen

Adj. Directeur / Intern Begeleider:
Ellen Meeuwissen

Het Team

Goed onderwijs vraagt een goed team. Wij gaan op een positieve, open, respectvolle en eerlijke manier met elkaar om, waarbij we elkaar zoveel mogelijk proberen te ondersteunen, aan te vullen en te stimuleren. Wij werken continu en stapje voor stapje aan de bevordering van onze deskundigheid als leerkrachten, waarbij samen leren en werken voorop staan.

Het huidige team van OBS De Start is een goede mix van ervaring, deskundigheid en jeugdig enthousiasme. Ons team bestaat uit:

groep 1/2/3/4:
Patrick van Zon
groep 5/6/7/8:
Mariëlle van Beek en
Hanneke Floren (wo)
Onderwijsondersteuner in beide groepenHenriëtte van den Hout
Katja Marcelissen
ICT-er Yvonne Schreuder / Helma Liebregts

Yvonne Schreuder

(www.obsdetouwladder.nl en
www.obsdestart.nl )

Het schoonhouden van ons schoolgebouw gebeurt door Marta, een medewerkster van de firma Bleijenberg.

Team stelt zich voor:

foto Agnes.jpgDe directeur stelt zich voor:

Na 3 jaar op de Krullevaar ga ik een nieuw avontuur tegemoet. Een spannend en uitdagend vooruitzicht. Met ingang van het nieuwe schooljaar word ik de nieuwe directeur van OBS de Touwladder en OBS de Start. Ik neem dan ook graag even de tijd om me alvast via deze weg aan u voor te stellen.

Thuis ben ik moeder van twee kinderen. Mijn “mannekes” zijn inmiddels al 17 en 19 jaar oud maar ik geniet nog elke dag van hen. Mijn grootste hobby is “juffen” zoals mijn jongens dat noemen. Ik vind het heerlijk om met de ontwikkeling van kinderen bezig te zijn. Ook het regelen en organiseren zit in mijn bloed, vandaar dat ik het werken in het management ook zo fijn vind. Dat is voor mij het beste uit twee werelden. Buiten school houd ik mij bezig met lezen, wandelen, muziek en creatieve dingen. Zo zit ik graag te knutselen maar ook lekker kokkerellen is aan mij wel toevertrouwd.

Misschien heeft u mij al eens op uw school rond zien lopen? Dat kan, want ik vind een “warme” overdracht heel belangrijk. Daarom ben ik al regelmatig met Ellen van Schaijck, Ellen Meeuwissen en het team in gesprek geweest en zal ik ook bij de laatste OR en MR vergaderingen aanwezig zijn. We proberen er op deze manier voor te zorgen dat alle ingezette ontwikkelingen geborgd kunnen worden.

Ik heb er heel veel zin in! Ik hoop u dan ook aan de start van het schooljaar persoonlijk te kunnen ontmoeten en vraag u om niet bij de poort te blijven staan met uw vragen of zorgen. Mijn deur staat altijd voor u open!

Groet,

Agnes Coolen

2.jpegAdjunct:
Ik ben Ellen Meeuwissen-Aarssen,

Al jaren ben ik met veel plezier werkzaam op OBS de Touwladder. Na jaren groepsleerkracht te zijn geweest, ben ik nu adjunct-directeur en intern begeleider, op zowel OBS de Touwladder als op onze nevenvestiging OBS de Start in De Moer. Mijn dag begint iedere keer weer goed als ik 's morgens op de speelplaats sta en de leerlingen en ouders mag begroeten. Ik hoop hier nog lang van te kunnen genieten op OBS de Start en OBS De Touwladder!

Patrick kopie1.jpgIk ben Patrick van Zon .
Ik ben leerkracht van groep 1-2-3-4 bij OBS de Start in de Moer.Naast hard werken met de klas vind ik het ook leuk om tijd te maken voor gezelligheid in de vorm van een spelletje in de klas of een leuk verhaal voor te lezen. Mijn hobby's zijn voetballen en computeren. Daarnaast ga ik graag wandelen met mijn vrouw, dochtertje Sophie en zoontje Nick.

Marielle kopie.jpgMijn naam is Mariëlle van Beek .
Sinds 2002 geef ik met veel plezier les aan de kinderen op basisschool De Touwladder. Ik heb verschillende groepen gehad. Groep 8, groep 6 en groep 3. Nu werk ik bij OBS de Start in de Moer, waar ik groep 5-6-7-8 heb.

Naast mijn werk als leerkracht ben ik moeder van 3 kinderen en getrouwd met Bas van Beek.

4 (2).jpeg
Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Hanneke Floren, leerkracht van groep 3/4 en 30 jaar werkzaam op OBS De Touwladder. Dit schooljaar ook op OBS de Start op de woensdag in groep 5-6-7-8. Het onderwijs is niet alleen mijn werk, maar het is ook een stukje hobby van mij. Ik geniet van de leerlingen, het plezier dat zij hebben in het leren lezen en rekenen en het keuvelen met elkaar en mij. Een grapje op zijn tijd hoort daar ook bij!

IMG_1258%202.JPG

Mijn naam is Henriëtte van den Hout.
Ik ondersteun groep 1-2, 3, 4 en de groep 5, 6, 7, 8 van OBS de Start en waar mogelijk, mijn collega's.
IMG5243.JPG
Mijn naam is Katja Marcelissen.
Dit jaar mag ik samen met juffrouw Henriëtte zowel groep 1-2-3-4, als groep 5-6-7-8 ondersteunen. Zo zal ik verschillende lessen aanbieden en iedereen helpen daar waar het mogelijk is. Uiteraard doe ik dit met veel liefde en plezier! Daarnaast ben ik dol op lezen, heerlijk eten, maar ook met vrienden zijn vind ik heerlijk. We gaan er er mooi en gezellig schooljaar van maken!