Overblijvenoverblijf2.jpg

TUSSENSCHOOLSE OPVANG (TSO)

Het overblijven op OBS De Start wordt verzorgd door medewerksters van Stichting KMB: Stichting Kinderopvang Midden-Brabant.

Overblijven kan op 2 manieren.

1. Op contractbasis (vaste dagen in de week) voor € 2,25.

2. Ook is het mogelijk een knipkaart te kopen voor overblijven op “losse dagen".

Dit zal € 2,50 kosten.

Zo maar een keertje overblijven kan altijd met de knipkaart! Een telefoontje 's morgens voor 10.00 uur naar Stichting KMB is voldoende. (0416-278472).

Als u wilt dat uw kind overblijft, dan is het van groot belang het inschrijfformulier formulier van het informatieboek in te vullen en z.s.m. op te sturen naar het adres zoals vermeld aan de bovenzijde van het formulier!! U krijgt dan een contract thuis toegestuurd.

Voor vragen kunt u altijd bellen met de coördinator van de TSO: te bereiken op nr. 06-18959694 of 0416-278472.

Momenteel is er tussenschoolse opvang (TSO) op maandag, dinsdag en donderdag. Op deze dagen is Chantal Verbeek de vaste pedagogische medewerkster. Op vrijdag gaat de TSO door, als er meer dan 4 aanmeldingen zijn.

We hopen op een prettige samenwerking!

overblijven.jpg

Regels voor leerlingen

Het streven is natuurlijk om het overblijven voor alle leerlingen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Maar net als thuis of in de groep zijn er wel regels en afspraken.

De belangrijkste regel voor de leerling is, dat zij de aanwijzingen van de leidsters opvolgen. Bij ruzie of onenigheid zijn de leidsters degene die het probleem oplossen. Wij gaan er ook van uit, dat de ouders dit met hun kinderen bespreken.

Bij voortdurende problemen met een leerling kunnen de ouders hierop aangesproken worden. Eventueel kan een leerkracht een bemiddelende rol spelen.

Verder is het niet toegestaan, dat leerlingen elektronisch speelgoed meebrengen of een mobiele telefoon gebruiken tijdens het overblijven.

We hopen dat we ook het komende jaar een overblijfsfeer kunnen creëren waarin iedere leerling op zijn manier het overblijven als positief ervaart.

Wij zetten ons er graag voor in!

overblijvenwoord.jpg.png