oudervereniging.jpg

Onze school heeft een Oudervereniging:

De Oudervereniging organiseert verschillende activiteiten op school. Denk hierbij aan de cadeautjes met Sinterklaas, de kerstviering, carnaval, Pasen, laatste schooldagviering en de musical. Daarnaast probeert de Oudervereniging de communicatie tussen ouders/verzorgers en school te bevorderen.

Op dit moment telt de Oudervereniging 5 leden.
Ongeveer 6 keer per jaar wordt er door de Ouderraad vergaderd. Agnes Coolen vertegenwoordigt de school tijdens deze bijeenkomsten. De vergaderingen zijn openbaar en u bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.
Ook wordt jaarlijks financieel verantwoording afgelegd tijdens een jaarvergadering. U ontvangt hier automatisch een uitnodiging voor.
De penningmeester van de Oudervereniging van OBS de Start beheert de gelden die zijn verkregen uit de vrijwillige ouderbijdrage, 22,50 EURO per leerling per jaar. Voor leerlingen die later in het jaar instromen wordt een individuele vrijwillige bijdrage vastgesteld.
De Oudervereniging is voor het organiseren van de activiteiten afhankelijk van deze inkomsten.

Rekening nr.: NL03 RABO 0323 7941 49 (let op: dit is een nieuw rekeningnummer) t.n.v. Oudervereniging De Start

Werkgroepen.

Werkgroepen worden samengesteld uit teamleden en ouders. De werkgroepen zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van een eenmalige activiteit in het schooljaar.

De samenstelling van de Oudervereniging van OBS de Start is als volgt:

• Voorzitter: Janet Vlemmix
  • Secretaris: Remco Emmen
  • Penningmeester: Maaike van den Bersselaar
  • Lid: Ingrid van Vugt
  • Lid: Pim Verboven

Heeft u nog meer vragen over de oudervereniging en de ouderraad? Laat het ons weten!

Namens de Oudervereniging,

Janet Vlemmix (OBS de Start)