OV.png

Onze school heeft een eigen oudervereniging: "Oudervereniging de Touwladder".

Het bestuur van deze vereniging is de ouderraad.

Als u een kind (of kinderen) op OBS de Touwladder heeft, bent u automatisch lid van deze oudervereniging, tenzij u duidelijk te kennen geeft daar geen prijs op te stellen. Het wel of niet lid zijn van de oudervereniging heeft geen invloed op de toelating van uw kind op OBS de Touwladder.
De belangrijkste taak van de ouderraad is het (mede) organiseren van activiteiten.
Denkt u hierbij aan de sinterklaas- en kerstviering, het carnavalsfeest, de paasactiviteit, de organisatie rondom de musical en de laatste schooldag.
Deze activiteiten kosten geld. Daarom wordt aan de ouders/verzorgers een vrijwillige bijdrage gevraagd dat tevens de contributie is voor de oudervereniging.

Voor het schooljaar 2017-2018 is de ouderbijdrage € 22,50 per kind. (ouders/verzorgers van kinderen die na 1 januari 2017 instromen betalen een evenredig deel).

Wij verzoeken u vriendelijk het bedrag over te maken op:

Rekening nr.: NL03 RABO 0323 7941 49 (let op: dit is een nieuw rekeningnummer) t.n.v. Oudervereniging De Start Onder vermelding van naam/ namen kind.

Wilt u de voor- en achternaam van uw kind en de groep waarin hij/zij zit duidelijk vermelden!

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Vriendelijke groet,

De oudervereniging.